Danse og bevegelse - sommerskole tilrettelagt

For 8. år på rad arrangerer Dansesonen sin populære sommerskole med dans.
Den er igjennom årene blitt vel etablert, og vi ønsker i år å utvide vårt tilbud til også å favne elever med spesielle behov som har glede av musikk og bevegelse. Fra 2.-7. trinn.
Uke
Uke 33. Mandag 12. – fredag 16. august.
Tid
Vårt danseprogram går fra kl. 09.00-15.00.
Vi åpner kl. 08.00, og det er mulig å komme og delta i sosiale aktiviteter med øvrig sommerskole deltagere frem til kl. 09.00. Når vi avslutter vårt danseprogram for dagen, har elevene mulighet til å være sammen med sine assistenter og de øvrige sommerskole deltagerne frem til vi avslutter dagen kl. 16.30.
Pedagog
Vår pedagog Magnhild Sørvik vil ha ansvaret for det organiserte danseprogrammet hele uken.
Sted
Vollen Montessori skole. Her har vi også 2 andre grupper fra vår sommerskole og alle vil ha felles pauser, sosiale aktiviteter, hagefest og turer i nærområdet.
Assistenter
Det er en forutsetning for deltagelse at barnet stiller med egen assistent.
Tilbud
Vi legger opp til dager fylt med dans, rytmikk/balanse/koordinasjons-øvelser og forming (vi lager rekvisitter til dansen vår). Dagsplanen vil være bevegelig utfra deltageres behov.
Mellom danseklassene har vi lagt inn godt med pauser hvor vi har morsomme og sosiale aktiviteter for alle barna på sommerskolen i fellesskap. Leker, turer i nærmiljøet, ansiktsmaling, tegning etc.
I slutten av uken har vi egen hagefest med morsomme leker med og uten vann. Her serveres det pølser og is.
Avslutnings show Sekkefabrikken kulturhus:
Sommerskolen avsluttes med et forrykkende danseshow med kostymer, lyd og lys på scenen. Her blir foreldre og søsken invitert til å se det barna har jobbet med hele uken. Før og under showet gir våre pedagoger barna profesjonell veiledning som gjør det sceniske
arbeidet trygt og morsomt. Vi øver og litt hver ettermiddag med oppvisning for de andre gruppene. Barna får en unik erfaring med å stå frem og presentere seg for sitt publikum.
Pris:
Dance Camp koster kr. 2 450, for en hel uke. Barn nr. 2 får 10% søskenrabatt.
Prisen inkluderer danseklasser, avslutningsshow, servering av yoghurt og frukt hver dag, pølser på torsdag, samt pizza og is på fredag.
Antall deltagere:
Det må være minimum 5 stk påmeldt for å gjennomføre sommerskolen. Maks antall 12 stk.

Påmelding:

Følg linken til bookingsystemet på vår hjemmeside www.dansesonen.no.
samhold
IMG_5642_uke 33_red
7183441865_7a27affc6b_o_edited2
9145032851_985e4935ef_o (2)
Topp 20 – Dansesonen 2018
Susan Fraser (8)1_edited
Print Friendly, PDF & Email