Home » Event » Alice i drømmeland – klassisk forestilling

Alice i drømmeland – klassisk forestilling

26jan2020

En helaftens ballettforestilling med alle våre klassisk elever

Vi setter opp en egen helaftens ballettforestilling med alle våre klassiske dansere.
Dette er nydelige forestillinger hvor elevene får jobbet med balletten som scenisk uttrykk. I år setter vi opp balletten Alice i drømmeland med musikk av Tchaikovsky arrangert av Carl Davis.

Deltakere
Klassisk ballett og tåspiss elever i Vollen og Spikkestad

Tid og sted
Søndag 26. januar 2020
To identiske forestillinger: Kl. 16.00 og 18.00
Asker kulturhus, teatersalen

Billettsalg
Billetter vil bli lagt ut 16. desember. Billetter kan kjøpes på nett: www.askerkulturhus.no eller i billettskranken til kulturhuset.
Voksne kr. 190,- barn kr. 90,-.

Ballettsko og ballettstrømpebukse
Alle dansere må ha ballettsko (lys rosa eller hudfarget) og lys rosa ballettstrømpebukse på danseklasser og under forestillingen. Kan bl.a. kjøpes hos Blå fugl i Sandvika, Lisbeth`s Dancewear på Lysaker eller Doda og La Dance i Oslo.

Hår
Alle dansere skal ha håret i ballettopp under forestillingen. Instruksjonsvideo/hvordan lage en ballettopp: https://www.youtube.com/watch?v=j8yoEJ3Tbf8. Øv gjerne hjemme.

Om Alice i drømmeland
Alice og den eldre søsteren hennes sitter ved elvebredden. Alice sovner, og drømmer at en kanin løper forbi. Kaninen ser på klokka og beklager seg over at han er sent ute. Alice følger etter kaninen ned i et hull i bakken. Herfra består historien av en serie underlige hendelser. Vi møter ulike dyr og fugler, Cheshirekatten, dronningen og hennes soldater og vi får oppleve hattemakerens teselskap.

Regi: Tone Stolsmo
Koreografi: Tone Stolsmo
Koordinator: Magnhild Sørvik
Kostymeansvarlig: Stine Smeby