Home » Event » Dance Camp uke 33

Dance Camp uke 33

14aug2017
18aug2017

Fremdeles ledige plasser for ungdom!

For 6. året på rad arrangerer Dansesonen sommerskole i dans. Dance Camp er et tilbud for alle barn i alderen 7-12 år (født 2005-2010), man trenger ikke gå på Dansesonen fra før for å kunne delta. På Dance Camp har vi fokus på danseglede, læring og teambuilding gjennom morsomme og sosiale aktiviteter.

Dans er en fantastisk aktivitet som gir mestring, læring og masse glede! Barna får totalt 18 danseklasser i jazz, hip hip og showdans i løpet av uken. Våre dyktige og mest erfarne dansepedagoger tilbringer hele dagen sammen med barna. Pedagogene har høyskoleutdannelse innen dans og pedagogikk.

Sosiale aktiviteter:

  • Hos oss blir alle barna ivaretatt i mindre grupper. Hvert år får barna nye venner og felles hyggelige opplevelser!
  • Vi har hagefest med morsomme leker, vannleker og servering av pølser og is (for 1.- 4. klasse).
  • For de eldste har vi badetur og grilling på stranden (for 5.-7. klasse).

Show på scene:

  • Uken avsluttes med et forrykkende danseshow med kostymer, lys og lyd. Her får foreldre og søsken se det barna har jobbet med hele uken.
  • Våre pedagoger gir barna profesjonell veiledning som gjør det sceniske arbeidet trygt og morsomt.
  • Barna får en unik erfaring med å stå frem og presentere seg for sitt publikum.

Sted:

Uke 33: Vi benytter oss både av våre dansestudio i Vollen og i Heggedal, samt naturen i nærmiljøene. Gruppe 1 og 2 (født 2007-2010) har base på Vennely grendehus. Barna leveres og hentes på Vennely grendehus. Gruppe 3 (født 2004-2006) holder til på Gjellum grendehus i Heggedal. I tillegg har vi en egen ungdomsgruppe som holder til i Vollen idrettshall.

Periode:

Uke 26 og uke 33.

Tid:

Dance Camp varer fra kl. 09.00-16.00 mandag-fredag, men barna kan komme fra kl. 08.00, og må hentes før kl. 16.30.

Pris:

Kr. 2300, for en hel uke. Barn nr. 2 får 10% søskenrabatt.  Prisen inkluderer 18 danseklasser, servering av yoghurt og frukt hver dag, pølser på torsdag, samt pizza og is på fredag.

Påmelding:

post@dansesonen.no. Husk å skrive elevens navn og fødselsår, samt uke for deltakelse. Oppgi også navn, mobilnummer og epost adresse til foresatt.