Home » Event » Sommer forestilling

Sommer forestilling

31mai2018
03jun2018

Sommerforestilling Topp 20 - Billettsalg

Topp 20 er en hyllest til musikken, og den muligheten den har gitt dansere til å uttrykke seg på scenen. Våre flotte og engasjerte dansere vil gi et forrykende show hvor gjenhørsglede og danseglede vil stå i fokus.

Billettsalget åpner 16. april, billetter kan kjøpes på nett: https://askerkulturhus.no/program/kategori/dans og i billettluken i Asker kulturhus.
Pris: voksne kr 250,- og barn kr 90,-.

Sted og tid:
Vår sommerforestilling holdes i Asker kulturhus, teatersalen, og er et stort arrangement. For å få plass til alle våre kurs er forestillingen i år inndelt i seks ulike show som alle er forskjellige:

Show 1: Torsdag 31. mai kl. 18.00
Show 2: Fredag 01. juni kl. 18.00
Show 3: Lørdag 02. juni kl. 12.00
Show 4: Lørdag 02. juni kl. 16.00
Show 5: Søndag 03. juni kl. 13.00
Show 6: Søndag 03 juni kl 17.00

NB: Kjøp billett til riktig show, det deltar ulike grupper fra våre avdelinger på de ulike showene. For å finne riktig show ditt barn/ungdom danser på, velg link utifra avdeling/sted:

Avdeling Vollen (Vollen idrettshall, Vollen Montessori og Vennely grendehus)
Avdeling Heggedal (Hovedgården ungdomsskole)
Avdeling Slemmestad (Slemmestad barneskole og Sydskogen grendehus)
Avdeling Spikkestad (Spikkestad grendehus, Spikkestad barneskole og Midtbygda barneskole)

Vi minner om at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg billetter. Hvert år blir billettene raskt utsolgt. Mange elever deltar på flere kurs i uken og danser derfor på flere enn ett show. Barna bør være forberedt på å danse foran et publikum, ikke kun for familie. Evt. kan foreldre/søsken overvære ett show, mens for eksempel besteforeldre ser et annet show.

Alle Dansesonens elever (skolebarn/ungdom) opptrer på forestillingen. Barn og unge har sammen med dansepedagogene jobbet mot forestillingen hele det siste skoleåret. De har utviklet seg danseteknisk siden i høst, samt øvd på koreografien hele vårsemesteret.
Vi legger store ressurser i kostymer, lyd, lys og koreografi. Forestillingen skal være en flott opplevelse for både elever som deltar og for publikum som ser på!

Kostymeoversikt til våre ulike avdelinger:

Kostymer avdeling Vollen
Kostymer avdeling Heggedal
Kostymer avdeling Slemmestad
Kostymer avdeling Spikkestad