Pedagoger

Pedagoger og instruktører
Dansesonens pedagoger og instruktører har høy kompetanse og lang erfaring. Våre dansepedagoger har høyskoleutdanning og bachelorgrad i dans. For å komme inn på balletthøyskolen kreves mange års praktisk danseerfaring. Bare de mest dedikerte og dyktigste danserne slipper inn på dette studiet.
Denne fagutdanningen sikrer at pedagogene gir riktig danseteknisk trening, og i et trygt treningsmiljø, med progresjon og utfikling for den enkelte elev. Fra første dag barna begynner på danseundervisningen får de veiledning og oppfølging som er målrettet og faglig kompetent.
Tiril Andøl
dansepedagog og daglig leder

Les mer om Tiril
Underviser i: minidans , barnedans , jazzdans og dansemix/styrke

Magnhild Sørvik
dansepedagog

Les mer om Magnhild
Underviser i: minidans , barnedans , jazzdans, dansemix/styrke og dansemix senior

Tone Karoline Stolsmo
dansepedagog

Les mer om Tone
Underviser i: klassisk tåspiss , klassisk, klassisk repertoar, jazzdans, showdans, fit&flexi, Juniorkompaniet og DS kompaniet gruppe 1

Justyna Lichacy
dansepedagog

Les mer om Justyna
Underviser i: house fusion, hip hop fun, hip hop gutter ungdom og DS Crew

Virva-Tuuli Suopohja
dansepedagog

Les mer om Virva
Underviser i: Ungdomskompaniet gruppe 1, hip hop Crew gruppe 1, jazzdans, lyrisk jazz, funkjazz, moderne, hip hop fun,  og Diva Class

Jeanette Andersen
dansepedagog

Les mer om Jeanette
Underviser i: pilates

Matilda Bosson
dansepedagog
Les mer om Matilda

Underviser i: minidans, moderne, Juniorkompaniet Røyken, Røyken Ungdomskompani og Røykenkompaniet

Shanie Francis
dansepedagog
Les mer om Shanie

Underviser i: hip hop kids gutter, hip hop gutter, hip hop og hip hop fun

Stine Edvardsen
dansepedagog

Les mer om Stine
Underviser i: klassisk og jazzdans

Astrid Serine Hoel
dansepedagog

Les mer om Astrid
Permisjon

Jade Sofie Wulff
dansepedagog

Les mer om Jade
Underviser i: hip hop girl style, hip hop Junior Crew, hip hop Crew gruppe 2 og Hard2Hate Crew

Elise Bakke
dansepedagog

Les mer om Elise
Underviser i: showdans, Ungdomskompaniet gruppe 2, DS Kompaniet gruppe 2 og girlstyle high heals

Mads Marsteen Helde
dansepedagog

Les mer om Mads
Underviser i: hip hop kids gutter, hip hop gutter, hip hop gutter ungdom

Mona Andreassen
fysioterapeut, sertifisert yogainstruktør

Les mer om Mona
Underviser i: Dynamisk yoga

Tina Ørbeck-Nilssen
sertifisert yogainstruktør

Les mer om Tina
Underviser i: Ashtanga yoga

Stine Smeby
instruktør

Les mer om Stine S
Underviser i: minidans, barnedans, jazzdans, hip hop, showdans, jazz/showdans og jazzdans/ cheerdance

Lea Heineberg
instruktør

Les mer om Lea
Underviser i: dansemix/styrke

Lilla Farkas
instruktør

Les mer om Lilla
Underviser i: Ashtanga yoga

Stine Dombeck

Stine jobbet som pedagog hos oss frem til høsten 2016. Stine er utdannet fra Norges Dansehøyskole og har bachelor i dans med pedagogikk. Hun har videreutdannet seg innenfor hip hop ved Flow Dance Education, Norway, og har erfaring med jazz, ballett, moderne, kreativ dans, salsa, og alle stiler innenfor hip hop. Stine har undervist ved flere danseskoler i Oslo og omegn. Som freelance danser har Stine bl.a. vært med på Vogue-forestillinger på Dansens hus og samtidsdans forestillinger ved flere scener i Norge.

Stine er grunnlegger og medlem av Dansekollektivet som ønsker å gjøre dans mer tilgjengelig for folk flest gjennom å arrangere dansearrangementer, festivaler, kurs. m.m. Hun er også med i Soul Sessions Oslo som er en organisasjon som jobber for å fremme hip hop kulturen i Norge i form av rusfrie arrangementer med streetdance i fokus.

Victoria Slee

Victoria jobbet som pedagog hos oss frem til høsten 2016. Victoria har 3-årig utdannelse fra danselinjen på Bårdar Akademiet og har jobbet som danselærer for barneballett ved Norsk Ballettskole. Videre har hun undervist i jazzdans og musikaldans på Vinderen dansestudio, samt jobbet som koreograf for Vinderen dansestudio juniorkompani.

Av sceneerfaring har Victoria danset og sunget i musikalen My Fair Lady på Folketeateret i Oslo. Hun har også deltatt som danser i Stjernekamp på NRK og danset på eksamensshow på Edderkoppen Teater i Oslo.

Jose Manuel Gatica Guerrero

Jose har danset lenge og mye. Han er stødig på hip hop og har spesialisert seg på popping. Hos Dansesonen underviste Jose våren 2017 i klassene hip hop kids gutter, hip hop gutter og breakdance/tricks gutter. Jose er også aktiv som utøver i to forskjellige hip hop crew. Han har vunnet Drammens Got Talent og deltatt i UKM som solist.

Hassan Elahi
Hassan underviste hip hip for gutter i Vollen våren 2015. Hassan er en dyktig hip hop danser med erfaring fra scenen og som instruktør. Han har undervisningserfaring fra Sinsen kulturhus, Romsås aktivitetshus, Circle Streetdance Academy, Unique Lillestrøm og Brønnerud Skole.
Våren 2015 kom Hassan og hans Juice Crew på en sterk andreplass i TV2’s danseprogram «Mitt Dansesecrew» med Stian Blipp. I danseprogrammet fulgte seerne åtte kjendiser med hvert sitt dansecrew, der de konkurrererte om å gjøre en best mulig opptreden live i studio hver uke. I 2014 kom hip hop gruppen Juice Crew, hvor Hassen er med som danser, til topp 3 i Norske Talenter. Samme år opptrådte han sammen med Omer Bhatti på VG-lista.
Ingrid Wåhlberg

Ingrid begynte å danse som tiåring i Tromsø. Etter å ha gått danselinja ved Kongsbakken VGS, tok hun utdannelse i jazzdans og pedagogikk ved Norges Dansehøyskole og Bårdar akademiet i Tvedestrand. Etter studiene i Norge reiste hun til Barcelona i halvannet år for å videreutdanne seg i steppdans ved Jimmy Slyde Institute og Escola Luthier.
Ingrid har danset og koreografert forestillinger, og jobbet som sanger og steppdanser sammen med musikere i inn og utland. Hun har undervist i Norge og Spania, og gjort frivillig arbeid som dansepedagog i Nicaragua.
Ingrid underviste hos Dansesonen høsten 2016/våren 2017 i klassene hip hop, klassisk og Kompaniet Røyken.

Sebastian Solem

Sebastian er utdannet dansepedagog/danseutøver fra Universitet i Stavanger 2013. Sebastian har spesialisert seg innen klassisk ballett, moderne/samtidsdans og jazz/lyrisk jazz. Han blander gjerne inn forskjellige stiler slik at elevene kan danne et stort repertoar av bevegelser, samt få følelse av mestring og glede.
Sebastian underviste hos Dansesonen høsten 2016/våren 2017 i klassene funkjazz, lyrisk jazz, moderne, samt hip hop gutter, hip hop kids gutter og breakdance/tricks gutter.

Aida Frusan
Aida jobbet som hip hip instruktør hos oss i Vollen våren 2015.
Aida er en dyktig hip hop danser. Hun har erfaring med undervisning og har de siste årene jobbet som hip hop instruktør i Paris. Aida jobber også som utøvende danser både i inn- og utland, og har siden 2010 en godt etablert dansekarriere i Paris. Hun har opptrådt på utallige scener internasjonalt, blant annet i Frankrike, Danmark, Tyskland, Spania og Kina.
Videre har Aida erfaring fra danse- og teaterproduksjoner bl.a. på Den Norske Opera og Dansens Hus, samt som koreograf innenfor forskjellige prosjekter og showcaser.
Aida er aktiv i den norske hip hop dansegruppen Cre8 som har en lang merittliste innen danseproduksjoner, TV, teater og musikk. Cre8 har medvirket i produksjoner på noen av Norges største scener og teatre og har også opptrådt internasjonalt. Aida deltok også i danseprogrammet «Mitt Dansesecrew» der åtte kjendiser med hvert sitt dansecrew konkurrerte om å gjøre en best mulig opptreden live i studio hver uke.
Kristine Mari Hansen
Kristine jobbet som pedagog hos oss frem til høsten 2015. Kristine er en allsidig og dyktig danser. Hun er utdannet dansepedagog med en Bachelor i dans fra London Studio Centre, Dance and Musical Theatre. Kristine har undervist i jazzdans, hip hop og barnedans ved Ås kulturskole og Narvik kulturskole. Videre har hun holdt kurs i hip hip, jazzdans og moderne ved en rekke barneskoler.
Kristine har medvirket som danser i Sol av Isfolket i Valdres, i Symbiose og Frost av Julia Planterhaug, danset på åpningen av Vinterfestuka i Narvik, under Festspillene i Harstad, samt deltatt på flere mindre freelanceoppdrag som danser og sanger. Kristine er også fast medlem av KompaniKontra som er et prosjektbasert dansekompani med profesjonelle dansekunstnere.
Mada Saladin
Mada er utdannet danser i Egypt og har klassisk trening fra Cairo Opera House. De siste årene har han vært i Norge og underviser hip hop og streetdance. Han er en ekte streetdancer og lager kule koreografier i hip hop new style.
Linn Marie Woldsund
Linn Marie har bred utdanning innen dans. Hun har gått ballettlinjen på Fagerborg vgs, forstudium i dans på Spin Off i Oslo og har en bachelor-grad i dans fra Den Norske Balletthøyskole. I 2012/2013 tok hun etterutdanning i København med fokus på hip hop. Hun har undervist hos Dansesonen i årene 2011-2014.
Anna Carin Isaksson Lunde
Anna Carin Isaksson Lunde er en meget dyktig og erfaren danser og pedagog. Hun har danset i ledende dansekompanier i Norge, Europa og USA. Anna Carin er en ettertraktet pedagog blant profesjonelle dansere og høsten 2008 underviste Anna Carin jazzdans ved Dansesonen i Heggedal!
Herbie Skarbie Kawuma
Herbie Skarbie Kawuma er 24 år og opprinnelig fra Uganda. Han underviser i Breakdance og hip hop ved Dansesonen men har også erfaring med Step Dance, Dance Hall Moves og Afro Dances. «Jeg tror at dans kan gjøre oss mer frie, og at dansen gir oss mulighet til å uttrykke våre innerste følelser på en måte som vi ikke kan klare med ord eller musikk og sang alene.»
Heidi Rydjord
Heide Rydjord er pilates instruktør og har «Pilates Advanced Course» fra ITT (Pilates Integrated Teacher Training). Heidi er sertifisert personlig trener og treningsveileder fra Norges Idrettshøgskole.
Maiken Kolle Riskild
Maiken Kolle Riskild er funk og hip hop instruktør.
Louise R. Denais
Louise er oppvokst i Hedmark og i Frankrike. Etter tre år ved danselinja på Stange Videregående Skole i 2005, reiste hun til England og tok bachelore i National Diploma in Professional Dance og pedagogikk ved Kate Simmons School of Dance. Louise jobber i dag som utøvende danser og underviser ved flere ballettskoler i Oslo ved siden av å undervise for Dansesonen i Slemmestad og Heggedal.
«Jeg elsker jobben min og underviser med godt humør og mye energi!»
Thomas O. Olsen
Hip hop er for mange en livsstil og slik har det alltid vært for Thomas. Thomas har ingen formell utdannelse, men startet å undervise hip hop som trettenåring. Siden 2007 har han undervist på heltid. Thomas har bygd opp sin egen røffe og maskuline stil innen hip hop og street dance. I hip hop klassene gir han danserne sine kjennskap til hip hopens grunnbevegelser til utrolig kul musikk! I klassen for gutter 5-7 år har Thomas med seg en assistent.

Jasmine Evensen
Jasmine Evensen Jasmine er født i Stockholm og vokst opp i Kongsberg. Jasmine har alltid danset. Hun gikk danselinja på St. Hallvards videregående skole så på Spinn Off Forstudium i Dans. I dag bor Jasmine i Oslo og underviser hip hop/jazz på flere ballettskoler og jobber som danser i en frigruppe. Jasmines klasser er en miks av hip hop og jazzdans. Hun har en særegen stil hvor hun legger vekt på kraft i bevegelsen og bruk av dynamikk samt utstråling og attitude. Jasmine er ung og frisk og gir kule morsomme danseklasser!
Alessandri
Alessandri er 21 år og allerede en erfaren hip hop danser. Han har vunnet NM i Hip-Hop med Quick og fått andreplass i Soulstep i Gøteborg. Axel er medlem av dansegruppen Cre-8(Da-Yo) og Quick. Han har deltatt på mange shows hvor han har danset hip hop bla; Jubileumsforestilling på Rockefeller, forestilling på Det Åpne teater, show under Hip-Hop festivalen på Kolbotn og show på Summersplash. Opptreden på TV er Spellemansprisen 2009 med Karpe Diem og på Amandus- prisen 2009. Våren 2009 underviste Axel i hip hop ved Dansesonen.

Anette Stokke
Anette Stokke jobbet som pedagog hos oss i Heggedal våren 2015. Anette har danset og konkurrert i selskapsdans fra hun var 6 til 18 år og var blant annet på landslaget. I 2007 deltok hun på «Dansefeber» på TVNorge og var i den forbindelse med på turné med Riksteatret.I 2008 fikk hun plass ved Kunsthøgskolen i Oslo der hun utdannet seg til profesjonell jazzdanser.
Anette ble uteksaminert med bachelorgrad i 2011 og har siden jobbet som sceneartist, pedagog og koreograf med blant andre Ylvis, «Gullruten», Kristian Valen mm. I 2013 og 2014 var hun danser og koreograf i «Skal vi danse» på TV2.
Audun Kvam
Audun har undervist ved Dansesonen i flere år. Han er en dyktig og allsidig danser. Audun er veldig populær blant våre gutter som danser hip hop og breakdance. Auduns elever har hatt en utrolig fin utvikling, og kan imponere med triks innen breaking og headspins, sixsetps og mye mer. Audun mixer musikk til sine koreografier selv, og det gir dynamiske og kule koreografier.
Audun Kvam er utdannet ved Den Norske Balletthøgskole med bachelor i pedagogikk. Videreutdannet seg i New York ved The Ailey School i to år, før han ble ansatt som danser ved The Metropolitan Operahouse i to produksjoner året etter. Han har arbeidet med New England Dance Ensemble, pluss en rekke koreografer i Norge som Sølvi Edvardsen, Toni Ferraz, Solveig Kitmitto og andre.
Audun har også jobbet som hip hop-danser i forskjellige sammenhenger, bl.a. VG lista-turneen, oppvarmingsshow for Ne-Yo i Oslo Spektrum. Han har undervist i hip hop, Michael Jackson-style, popping og locking i seks år.