Musikalproduksjonen Aladdin

Etter en vellykket musikalforestilling med Annie jr. i Asker kulturhus, er vi klare for ny forestilling våren 2022.
Gjennom audition vil sangere og skuespillere i alderen 9- 18 år få vise sitt talent. Vi gleder oss til nok en energisk og flott musikalforestilling!
Musikalskolen gir et bredt tilbud innen sang, teater og dans. Her får barn og ungdom være del av en profesjonell forestilling, ledet av dyktige fagpersoner.  De får mulighet til å utvikle sine kreative evner i et aktivt lokalmiljø.
Påmelding til audition åpner i april 2021, mer informasjon kommer.
Audition tider:
Sang og teater: Søndag 30. mai, Radar scene i Asker kulturhus.
Dans: Lørdag 12. juni i dansesalen, Vollen idrettshall.
Forestillingen handler om en fattig ung mann kalt Aladdin, som blir bedt av en trollmann fra Maghreb om å hente en vidunderlig oljelampe fra en magisk hule. Etter å ha blitt forrådt av trollmannen ender Aladdin opp fanget i hulen. Heldigvis har han fremdeles en magisk ring som trollmannen lånte ham. I desperasjon kommer han til å gni på ringen, og en magisk ånd kommer frem. Ånden bringer ham hjem til moren. Aladdin har fremdeles lampen, og da han gnir på den kommer det frem en annen, langt mer mektig ånd, som må oppfylle hans ønsker. Med hjelp fra ånden blir Aladdin rik og mektig, og gifter seg med prinsesse Badroulbadour, keiserens datter. Ånden bygger et vidunderlig palass for Aladdin, langt flottere enn keiserens eget.
Trollmannen kommer imidlertid tilbake, og klarer å få tak i lampen ved å lure Aladdins hustru, som ikke kjenner til lampens betydning, ved å tilby å bytte «nye lamper for gamle». Han gir ånden ordre om å flytte palasset til hjemstedet hans i Maghreb. Heldigvis har Aladdin fremdeles den magiske ringen og kaller på den mindre ånden. Selv om denne ikke kan omgjøre den større åndens magi, kan han transportere Aladdin til Maghreb, hjelpe ham å gjenvinne hustruen og lampen, og å beseire trollmannen.
 Premieredato kommer: våren 2022.
Billetter kan kjøpes på Asker kulturhus, mer informasjon kommer.
Print Friendly, PDF & Email