Ballettkompaniet

Kompaniklassene er Dansesonens talentprogram, ballettkompaniet har fokus på klassisk ballett. Ballettkompaniet passer for elever med god treningsmotivasjon og med ønske om å videreutvikle seg innen den klassiske balletten.
Her vil den enkelte elev få spennende og krevende utfordringer i samspill med likesinnede elever. Programmet vil gi gode utviklingsmuligheter for ballettskolens unge talenter og vil bidra til å realisere de unges potensial gjennom muligheten for utfoldelse, kunnskap og inspirasjon.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset minimum fire semestre med klassisk ballett gjennom de siste to årene. Eleven må ha et ønske om å fordype seg innen den klassiske balletten. Eleven må ha god treningsmotivasjon og vilje til å jobbe hardt med de oppgavene som tildeles.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til Ballettkompaniet må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjema. Søknadsfrist: 1. juli 2021 for skoleåret 2021/2022. 
For de som ønsker å søke seg inn for vår 2022 er søknadsfristen 10. desember 2021. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
Elevene må også registrere seg på Ballettkompaniet via vår ordinære nettpåmelding. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt.
Print Friendly, PDF & Email