Ballettkompaniet

Kompaniklassene er Dansesonens talentprogram, ballettkompaniet har fokus på klassisk ballett. Ballettkompaniet passer for elever med god treningsmotivasjon og med ønske om å videreutvikle seg innen den klassiske balletten.
Her vil den enkelte elev få spennende og krevende utfordringer i samspill med likesinnede elever. Programmet vil gi gode utviklingsmuligheter for ballettskolens unge talenter og vil bidra til å realisere de unges potensial gjennom muligheten for utfoldelse, kunnskap og inspirasjon.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset minimum fire semestre med klassisk ballett gjennom de siste to årene. Eleven må ha et ønske om å fordype seg innen den klassiske balletten. Eleven må ha god treningsmotivasjon og vilje til å jobbe hardt med de oppgavene som tildeles.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til Ballettkompaniet må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjema. Søknadsfrist: 1. juli 2021 for skoleåret 2021/2022. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
Elevene må også registrere seg på Ballettkompaniet via vår ordinære nettpåmelding. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt.
Print Friendly, PDF & Email