Crew klasser

Crewene er Dansesonens talentprogram med fordypning innen hip hop. Treningen vil basere seg på teknikker innen house og hip hop.
Klassene har også fokus på rytme og musikalitet, battles og freestyle. Dette er en flott mulighet for de som ønsker å fordype seg innen hip hop.
Dansesonen har eget Junior Crew for elever i alderen 10-12 år og Crew for elever i alderen 13-20 år. Dette er grupper for dedikerte elever som ønsker å jobbe mer med egen danseutvikling og utfordre seg selv danseteknisk.
Undervisningen er lagt opp med progresjon igjennom semesteret og gruppene deltar ved vår talentprogramforestilling Dance Moves.
Dance Moves avholdes i Asker Kulturhus i desember hvert år. I tillegg er de en viktig del av vår store sommerforestilling i mai.

Hip hop Junior Crew

HIP HOP JUNIOR CREW
Hip hop Junior Crew er for dedikerte elever på 5.-7. trinn som ønsker utfordringer og som ønsker å utvikle seg innen hip hop på et mer avansert nivå. Undervisning gis med forutsetning av at elevene har et grunnlag innen hip hop og har deltatt ved undervisning tidligere.
Kriterier for påmelding:
Eleven må delta på min. 1 klasse til innen samme sjanger pr. uke.
Elevene kan meldes på via vår ordinære nettpåmelding. Søknad er ikke nødvendig.
Dansesonens sommershow 2019, kjøp bilder her: http://altern.no/kom/foto/

Crew

HIP HOP CREW
Hip hop Crew nivå  2.  For 7.-9. trinn. Hip hop Crew vil inneholde teknikker og koreografier innen house og hip hop. Klassene har også fokus på rytme og musikalitet, battles og freestyle. Dette passer for gutter og jenter som ønsker å satse ekstra på denne dansestilen og som kan danse selvstendig i freestyle, samt stille opp på battles. Målet er dyktige hip hop-dansere som kan improvisere og etter hvert koreografere.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset flere timer pr. uke gjennom de siste årene, alle dansefag telles her ikke kun hip hop. Eleven må ha gode grunnleggende ferdigheter innen hip hop. Vi oppfordrer elevene til å danse aktivt på flere klasser per uke.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til Hip hop Crew må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjemaElevene må også registrere seg på hip hop Crew via vår ordinære nettpåmelding. Søknadsfrist: 1. juli 2022 for skoleåret 2022/2023. For de som ønsker å søke seg inn for vår 2022 er søknadsfristen 1. januar 2023. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
.
DS CREW
DS Crew nivå 3, nivå 3 øvet.  For ungdom. DS Crew vil inneholde teknikker og koreografier innen house og hip hop. Klassene har også fokus på rytme og musikalitet, battles og freestyle. Dette passer for gutter og jenter som ønsker å satse ekstra på denne dansestilen og som kan danse selvstendig i freestyle, samt stille opp på battles. Målet er dyktige hip hop dansere som kan improvisere og etter hvert koreografere.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset flere timer pr uke gjennom de siste årene, alle dansefag telles her ikke kun hip hop. Eleven må ha gode grunnleggende ferdigheter innen hip hop. Vi oppfordrer elevene til å danse aktivt på flere klasser per uke.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til DS Crew må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjema. Elevene må også registrere seg på DS Crew via vår ordinære nettpåmelding. Søknadsfrist: 1. juli 2022 for skoleåret 2022/2023. For de som ønsker å søke seg inn for vår 2023 er søknadsfristen 1. janar 2023. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
.
GIRLY STYLE CREW
Hip hop Girl Style Crew, nivå 4 øvet til avansert. For 10. trinn + vgs. Hip hop Girl style er en feminin stil basert på hip hop og house med mye attitude. Hip hop girl style ses mye i musikkvideoer og er i slekt med ragga og dancehall. Hip hop Girl Style Crew går i dybden på ulike stiler innen hip hop sjangeren og jobber mye med fremførelse og uttrykk.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset flere timer pr. uke gjennom de siste årene, alle dansefag telles her ikke kun hip hop. Eleven må ha gode grunnleggende ferdigheter innen hip hop. Vi oppfordrer elevene til å danse aktivt på flere klasser per uke.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til Hip hop Girl Style Crew må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjemaElevene må også registrere seg på hip hop Crew via vår ordinære nettpåmelding. Søknadsfrist: 1. juli 2022 for skoleåret 2022/2023. For de som ønsker å søke seg inn for vår 2023 er søknadsfristen 1. januar 2023. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
.
HARD2HATE CREW
Hard2Hate Crew, nivå 5 avansert. For elever i 10. klasse + vgs. Hard2Hate Crew vil inneholde teknikker innen house og hip hop. Klassene har også fokus på rytme og musikalitet, battles og freestyle. Dette passer for gutter og jenter som ønsker å satse ekstra på denne dansestilen og som kan danse selvstendig i freestyle, samt stille opp på battles. Hard2Hate Crew har ekstra fordypning i de ulike stilene innen hip hop. Målet er dyktige hip hop-dansere som kan improvisere og etter hvert koreografere.
Kriterier for opptak:
Eleven må ha danset flere timer pr uke gjennom de siste årene, alle dansefag telles her ikke kun hip hop. Eleven må ha gode grunnleggende ferdigheter innen hip hop. Vi oppfordrer elevene til å danse aktivt på flere klasser per uke.
Søknad:
Skriftlig søknad om opptak til H2HCrew må sendes Dansesonen via vårt søknadsskjema. Elevene må også registrere seg på DS Crew via vår ordinære nettpåmelding. Søknadsfrist: 1. juli 2022 for skoleåret 2022/2023. For de som ønsker å søke seg inn for vår 2023 er søknadsfristen 1. januar 2023. Søkerne vil i første omgang få beskjed om at de er på venteliste inntil opptak gjøres sentralt. Bekreftelse på opptak vil bli sendt deg innen oppstart av et nytt semester.
Fra Dansesonens forestilling 2017, show 2
????????????????????????????????????
Print Friendly, PDF & Email