Dansebursdag

Liker bursdagsbarnet og vennene å danse? Vi kan arrangere bursdagsselskapet!

I dansebursdagen lærer to danseverter barna en dans. Vi kan tilby ulike tema, men bursdagsbarnet må gjerne komme med sine ønsker. Vi har danseleker, dansekonkuranser og fri dans/ diskotek.


Dansebursdagen holdes i dansestudio i Vollen idrettshall på lørdager. Bursdagen varer normalt 2,5 timer. Du trenger ikke være kunde hos Dansesonen for å bestille bursdag.

Pris og Bestilling

Pris: 1.600 kr.

For mer informasjon eller bestilling av dansebursdag kontakt Tiril Andøl e-post tiril@dansesonen.no eller mobil: 91738632

Ta med selv

Mat, kaker og drikke. Praktisk med papptallerkener, pappkopper og servietter.

Vi har kokeplate og stor kjele.

Tema
Barnet og foreldrene kan velge mellom følgende tema:

 • Toppliste bursdag
  Vi danser jazzdans og hip hop til musikk fra dagens topplister. Det blir brukt mange moderne og gjenkjennelige sanger, både for barn og voksne.
 • Markus og Martinus
  Vi bruker musikk fra Markus og Martinus. Til de fengende låtene deres har vi kule oppvarminger og  danser som passer bra for både gutter og jenter.
 • MGP Junior
  Vi bruker sanger fra sangkonkurransen MGP jr. Dansetypene varierer i forhold til sangvalget til det enkelte bursdagsbarnet. Derfor er det stor variasjon i dette temaet, og det passer bra til gutter og jenter i forskjellige aldre.
 • Michael Jackson
  Vi blir inspirert av musikken til Michael Jackson og hans dansemåte. Dette er et tema for alle som er glad i han som artist, musikken hans eller bare er glad i å danse!
 • Sjørøver (4-5 år)
  På bursdagen spiller vi sjørøvermusikk og har leker med sjørøvertema. Det passer perfekt for litt mindre barn som er klar for noen timer fylt med ekstra leking og morsomme kombinasjoner rundt temaet.
 • Hip hop bursdag
  Dette temaet passer for de som er glad i rask og kul dansing til moderne pop og rap. Perfekt for gutter og jenter i alle aldre!
 • Disko bursdag
 • Prinsessebursdag
  På våre prinsessebursdager er det mye leking, fine sanger og morsom, men også elegant dansing. Passer utmerket for litt mindre barn som er glad i prinsesser og dans. Vi leker og lærer prinsessedans!
 • Bestem musikken selv
  Her har du muligheten til å bestemme sanger helt selv, dette er noe du også kan gjøre innenfor de forskjellige temaene ovenfor. Det blir opplegg, leking og koreografi til sangene du velger selv!  Husk å sende beskjed om egne sangønsker med all musikk senest en uke før bursdagen.
Print Friendly, PDF & Email