Home » Event » Aladdin audition

Aladdin audition

30mai2021
12jun2021

Musikalskolen v/Dansesonen setter opp Aladdin.

Etter en vellykket musikalforestilling med Annie jr. i Asker kulturhus, er vi klare for ny forestilling våren 2022.
Gjennom audition vil sangere og skuespillere i alderen 9- 18 år få vise sitt talent. Vi gleder oss til nok en energisk og flott musikalforestilling!
Musikalskolen gir et bredt tilbud innen sang, teater og dans. Her får barn og ungdom være del av en profesjonell forestilling, ledet av dyktige fagpersoner.  De får mulighet til å utvikle sine kreative evner i et aktivt lokalmiljø.
Påmelding til audition åpner i april 2021, mer informasjon kommer.
Audition tider:
Sang og teater: Søndag 30. mai, Radar scene i Asker kulturhus.
Dans: Lørdag 12. juni i dansesalen, Vollen idrettshall.
Fra Disneys magiske univers presenterer vi forestillingen Aladdin. En fortelling om en fattig gutt som lever på gaten i Agrabah. Sammen med sine venner; Babkak, Omar og Kassim er han nødt til å stjele mat for å bli mett. På markedet møter Aladdin tilfeldigvis den nydelige prinsesse Sjasmin. Han forelsker seg umiddelbart, men loven sier at Sjasmin må gifte seg med en prins. En dag finner Aladdin en magisk lampe, med en ånd som lover å oppfylle tre ønsker. Han ønsker å bli en prins, for å kunne bli verdig å gifte seg med prinsessen. Sammen med vennene sine, Genie, lampen og et flyvende teppe begir Aladdin seg ut på en farefull ferd som tester både mot, styrke og moral. Vil han få den vakre Sjasmin til slutt, og enda viktigere: vil han finne mot til å fortelle sannheten om hvem han egentlig er?
 Premieredato kommer: våren 2022.
Billetter kan kjøpes på Asker kulturhus, mer informasjon kommer.