Home » Event » Askepott

Askepott

13feb2022

Helaftens ballettforestilling med alle våre klassisk elever i ensemblet.

Søndag 13. januar 2022
Kl 16.00
Asker kulturhus, teatersalen.

Billettsalg
Vi åpner billettsalget onsdag 8. desember kl. 09.00.
Voksne kr. 195,-
Barn kr. 95,- (barn inntil 16 år)

Billetter via: Asker kulturhus.no

Kostyme ha med selv
Alle dansere må ha med lyse ballettsko, lys ballettstrømpebukse og sort hot pants. De som har ballettdrakt tar med den. Har du flere, ta dem med.

Kostyme låne
Øvrig kostyme lånes

Hår/Ballettopp
Alle dansere skal komme med håret i ballettopp til prøvene. Ta med ekstra spenner, hårbørste og hår spray for sikkerhets skyld. En balletopp lages alltid uten donut. Vi anbefaler bruk av hårnett. Instruksjons-video/hvordan lage en ballettopp: https://www.youtube.com/watch?v=j8yoEJ3Tbf8. Øv gjerne hjemme før forestillingsdagen.

Mat
Husk stor, god og sunn matpakke og vann i lukket flaske. Danserne er i aktivitet hele dagen, og trenger påfyll. NB ikke tillatt med tyggis, smoothie eller brus.

Om Askepott
Forestillingen er basert på eventyret om Askepott. Vi møter Askepott fra hun er liten, og følger hennes oppvekst frem til hun som voksen får hjelp av sin gode fe til å gå på ball. På ballet møter hun prinsen og magien fortsetter. Underveis i forestillingen vil dere møte Askepott, faren, den slemme stemoren og stesøstrene, Askepott sine venner: duggdråpene i gresset, dyrene, blomstene og den gode feèn. Og ikke minst prinsen og hans gode venn, kongen, dronningen, hoffnarren og ballgjestene. Alle våre klassisk ballett og tåspiss partier vil delta og skape en helaftens ballettforestilling. Velkommen!

Regi/koreografi: Tone Stolsmo.
Koreografi: Stine Edvardsen
Koordinator: Frida Skinner
Kostymeansvarlig: Ingrid Nilsen Ballo