Home » Event » Askepott – klassisk forestilling

Askepott – klassisk forestilling

23jan2022

En helaftens ballettforestilling med alle våre klassisk elever

Søndag 23. januar 2022
Show 1: Tid kommer
Show 2: Tid kommer
Forestillingene er identiske.
Asker kulturhus, teatersalen.

Kostyme ha med selv
Alle dansere må ha med lyse ballettsko, lys ballettstrømpebukse og sort hot pants. De som har ballettdrakt tar med den. Har du flere, ta dem med.

Kostyme låne
Øvrig kostyme lånes

Hår/Ballettopp
Alle dansere skal komme med håret i ballettopp til prøvene. Ta med ekstra spenner, hårbørste og hår spray for sikkerhets skyld. En balletopp lages alltid uten donut. Vi anbefaler bruk av hårnett. Instruksjons-video/hvordan lage en ballettopp: https://www.youtube.com/watch?v=j8yoEJ3Tbf8. Øv gjerne hjemme før forestillingsdagen.

Mat
Husk stor, god og sunn matpakke og vann i lukket flaske. Både til lørdag og til søndag. Danserne er i aktivitet hele dagen, og trenger påfyll. NB ikke tillatt med tyggis, smoothie eller brus.

Om Askepott
Forestillingen er basert på eventyret om Askepott. Vi møter Askepott fra hun er liten, og følger hennes oppvekst frem til hun som voksen får hjelp av sin gode fe til å gå på ball. På ballet møter hun prinsen og magien fortsetter. Underveis i forestillingen vil dere møte Askepott, faren, den slemme stemoren og stesøstrene, Askepott sine venner: duggdråpene i gresset, dyrene, blomstene og den gode feèn. Og ikke minst prinsen og hans gode venn, kongen, dronningen, hoffnarren og ballgjestene. Alle våre klassisk ballett og tåspiss partier vil delta og skape en helaftens ballettforestilling. Velkommen!

Regi/koreografi: Tone Stolsmo.
Koreografi: Kommer
Koordinator: Kommer
Kostymeansvarlig: Ingrid Nilsen Ballo