Home » Event » Sommer- forestilling

Sommer- forestilling

04jun2021
06jun2021

Drømmer: Dansesonens sommerforestilling 2021

Velkommen til årets store begivenhet - Dansesonens elevforestilling "Drømmer"!

Drømmer
Vi har alle en drøm for fremtiden. Noen ønsker å bli kjendis, noen drømmer seg til verdensrommet, mens andre drømmer om at all mobbing skal ta slutt. Under årets show vil våre flotte dansere presentere en hel rekke ulike drømmer. Og uansett hvilken drøm du har, kan du bli med og drømme deg bort med oss i Asker Kulturhus dette året. Det er bare å glede seg!

Billettsalg
Informasjon om billettsalg kommer.

Tid og sted 
Vår sommerforestilling holdes i Asker kulturhus, teatersalen, og er et stort arrangement. For å få plass til alle våre elever og kurs er forestillingen inndelt i seks ulike show:

Show 1: Tider kommer
Show 2:
Show 3:
Show 4:
Show 5:
Show 6: 

VIKTIG: Kjøp billett til riktig show, her vil det komme oversikter over hvilket show de ulike gruppene deltar på pr. avdeling:

 

Oppmøtetider og kostymeoversikt pr. avdeling:
Kommer!
Avdeling Vollen:
Avdeling Heggedal:
Avdeling Slemmestad:
Avdeling Spikkestad:

Forestillinger
Her finner du showrekkefølgen til alle våre 6 show:
Kommer!

Alle Dansesonens elever (skolebarn/ungdom) fra våre avdelinger i Vollen, Heggedal, Slemmestad, Sydskogen og Spikkestad opptrer på forestillingen. Hele det siste skoleåret har barn og unge jobbet mot forestillingen, under veiledning av våre dyktige dansepedagoger. Elevene har utviklet seg danseteknisk siden i høst og øvd på koreografien hele vårsemesteret.

Vi legger store ressurser i kostymer, lyd, lys og koreografi. Forestillingen skal være en flott opplevelse for både elever som deltar og for publikum som ser på!

Velkommen!