Home » Event » Sommer forestilling

Sommer forestilling

31mai2018
03jun2018

Topp 20 - en hyllest til musikken

Årets sommershow er en hyllest til musikken, og den muligheten den har gitt dansere til å uttrykke seg på scenen. Våre flotte og engasjerte dansere vil gi et forrykende show hvor gjenhørsglede og danseglede vil stå i fokus.

Vår sommerforestilling holdes i Asker kulturhus, teatersalen, og er et stort arrangement. Det er mange grupper som skal opptre, i linken under finner du viktig informasjon om oppmøte og kostyme:

Showinformasjon avdeling Vollen
Showinformasjon avdeling Heggedal
Showinformasjon avdeling Slemmestad/Sydskogen
Showinformasjon avdeling Spikkestad

For å få plass til alle våre kurs er forestillingen i år inndelt i seks ulike show. Ønsker du å se hvilken gruppe som danser når, følg linkene under:

Show 1: Torsdag 31. mai kl. 18.00 showrekkefølge
Show 2: Fredag 01. juni kl. 18.00 showrekkefølge
Show 3: Lørdag 02. juni kl. 12.00 showrekkefølge
Show 4: Lørdag 02. juni kl. 16.00 showrekkefølge
Show 5: Søndag 03. juni kl. 13.00 showrekkefølge
Show 6: Søndag 03 juni kl 17.00 showrekkefølge

NB: Kjøp billett til riktig show, det deltar ulike grupper fra våre avdelinger på de ulike showene. For å finne riktig show ditt barn/ungdom danser på, velg link utifra avdeling/sted:

Avdeling Vollen (Vollen idrettshall, Vollen Montessori og Vennely grendehus)
Avdeling Heggedal (Hovedgården ungdomsskole)
Avdeling Slemmestad (Slemmestad barneskole og Sydskogen grendehus)
Avdeling Spikkestad (Spikkestad grendehus, Spikkestad barneskole og Midtbygda barneskole)

Billetter kan kjøpes på nett: https://askerkulturhus.no/program/kategori/dans og i billettluken i Asker kulturhus. Pris: voksne kr 250,- og barn kr 90,-.

Vi minner om at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg billetter. Hvert år blir billettene raskt utsolgt. Mange elever deltar på flere kurs i uken og danser derfor på flere enn ett show. Barna bør være forberedt på å danse foran et publikum, ikke kun for familie. Evt. kan foreldre/søsken overvære ett show, mens for eksempel besteforeldre ser et annet show.

Alle Dansesonens elever (skolebarn/ungdom) opptrer på forestillingen. Barn og unge har sammen med dansepedagogene jobbet mot forestillingen hele det siste skoleåret. De har utviklet seg danseteknisk siden i høst, samt øvd på koreografien hele vårsemesteret.
Vi legger store ressurser i kostymer, lyd, lys og koreografi. Forestillingen skal være en flott opplevelse for både elever som deltar og for publikum som ser på!