Home » Event » Sommerskole uke 33

Sommerskole uke 33

16aug2021
20aug2021

Dance Camp Spikkestad

For 10. år på rad arrangerer Dansesonen sin populære sommerskole med dans.

Nyhet! Dance Camp Spikkestad
For alle fra 2. – 4. trinn. (født 2014 – 2012) som ønsker en uke fylt med dans, glede og sosiale aktiviteter. Man må ikke være elev ved Dansesonen for å delta.

Uke 33 - 16.-20. august.

Tid kl. 08.00-16.30 mandag-fredag. Danseklasser mellom 9-15, sosiale aktiviteter før og etter danseklassene.

Sted: Vi benytter oss av vårt dansestudio på Spikkestad grendehus, samt naturen i nærmiljøet. 

Innhold:
Dans er en fantastisk aktivitet, og gjennom hele uken vil elevene oppleve læring, mestring og danseglede. Vår Sommerskole ledes av profesjonelle pedagoger med høyskoleutdannelse innen dans og pedagogikk. Undervisningen blir gitt i mindre grupper ut fra alder.

Barna får totalt 18 danseklasser innen jazz, hip hop og showdans i løpet av uken. Klassene er bygd opp mot en koreografi, og disse får de vise frem på vårt avslutningsshow.

Sosiale aktiviteter:
Mellom danseklassene har vi lagt inn godt med pauser hvor vi har morsomme og sosiale aktiviteter for alle i fellesskap. Leker, turer i nærmiljøet, ansiktsmaling, tegning etc.

I slutten av uken har vi egen utefest med morsomme leker med og uten vann. Her serveres det av pølser og is. 

Hvert år knyttes nye vennskapsbånd og barna deler mange gode opplevelser.

Avslutningsshow på Spikkestad grendehus:
Sommerskolen avsluttes med et forrykkende danseshow med kostymer og rekvisitter. Her får foreldre og søsken komme og se det barna har jobbet med hele uken.

Før og under showet gir våre pedagoger barna profesjonell veiledning som gjør det sceniske arbeidet trygt og morsomt. Barna får en unik erfaring med å stå frem og presentere seg for sitt publikum.

Pris:
Dance Camp koster kr. (kommer),- for en hel uke. Barn nr. 2 får 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer 18 danseklasser, avslutningsshow, servering av yoghurt og frukt hver dag, pølser på torsdag, samt pizza og is på fredag.

Påmelding fra februar 2021:
Påmelding via vårt bookingsystem.

Påmeldingsfrist:
Meld deg på så snart som mulig etter åpning av påmelding, vi i tildeler plass fortløpende. Det lønner seg å være tidlig ute siden enkelte grupper raskt blir fulltegnet.