Home » Event » Sommerskole uke 33

Sommerskole uke 33

10aug2020
14aug2020

Dance Camp barn fra 7 - 13 år (2. - 7. trinn)

For 8. år på rad arrangerer Dansesonen sin populære sommerskole med dans.

Dance Camp barn er for alle fra 2. trinn – 7. trinn. (født 2013– 2008) som ønsker en uke fylt

med dans, glede og sosiale aktiviteter. Man må ikke være elev ved Dansesonen for å delta.

Vi har sommerskole i følgende perioder:

Uke 33 De som begynner på 2. – 7. trinn skoleåret 2019/2020. (Født 2013-2008).

For de som begynner på 8. trinn har vi tilbud om Dance Camp ungdom i uke 33. (Født 2007-2005)

Tid:

Dance Camp varer fra kl. 09.00-16.00 mandag-fredag, men barna kan komme fra kl. 08.00, og må hentes før kl. 16.30.

Sted: 

Vi benytter oss av våre dansestudioer i Vollen og i Heggedal, samt naturen i nærmiljøet. I uke 26 er alle dansere i Vollen, Musikalskolen er i Heggedal. I uke 33 er dansere i Vollen og i Heggedal.

Innhold:

Dans er en fantastisk aktivitet, og gjennom hele uken vil elevene oppleve læring, mestring og danseglede. Vår Sommerskole ledes av profesjonelle pedagoger med høyskoleutdannelse innen dans og pedagogikk. Undervisningen blir gitt i mindre grupper ut fra alder.

Barna får totalt 18 danseklasser innen jazz, hip hop og showdans i løpet av uken. Klassene er bygd opp mot en koreografi, og denne får de vise frem på scenen i Sekkefabrikken på vårt avslutnings show.

 Sosiale aktiviteter:

Mellom danseklassene har vi lagt inn godt med pauser hvor vi har morsomme og sosiale aktiviteter for alle i fellesskap. Leker, turer i nærmiljøet, ansiktsmaling, tegning etc.

I slutten av uken har vi egen hagefest for de yngste (1.-4. trinn) med morsomme leker med og uten vann. Her serveres det av pølser og is. For de eldste har vi egen strandtur med bading, grilling og kos (5.-7. trinn).

Hvert år knyttes nye vennskapsbånd og barna deler mange gode opplevelser.

Avslutnings show i Sekkefabrikken kulturhus:

Sommerskolen avsluttes med et forrykkende danseshow med kostymer, lys og lyd på scenen. Her får foreldre og søsken komme og se det barna har jobbet med hele uken.

Før og under showet gir våre pedagoger barna profesjonell veiledning som gjør det sceniske arbeidet trygt og morsomt. Barna får en unik erfaring med å stå frem og presentere seg for sitt publikum.

Pris:
Dance Camp koster kr. 2 500,- for en hel uke. Barn nr. 2 får 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer 18 danseklasser, avslutningsshow, servering av yoghurt og frukt hver dag, pølser på torsdag, samt pizza og is på fredag.

Påmelding fra 2. februar 2020:

Påmelding via vårt bookingsystem, trykk denne linken

 Påmeldingsfrist:

Meld deg på så snart som mulig etter åpning av påmelding, vi i tildeler plass fortløpende. Det lønner seg å være tidlig ute da enkelte grupper raskt blir fulltegnet.