Home » Event » UKM alle avdelinger

UKM alle avdelinger

21mar2020

Avlyst grunnet korona.

STED: Sekkefabrikken kulturhus, Slemmestad.

DATO: Avlyst grunnet korona.

TIDER:

Kommer!

NB! Følg med i programmet og møt bak scenen senest to nummer før dere selv skal på. Alle deltakere skal være publikum for hverandre underveis og ingen kan gå før det er slutt, uten spesiell avtale.

KOSTYMER:

Kommer!

Merk: Stine S. vil levere kostymer til elevene, men er der ikke nødvendigvis hele dagen. Det vil si at det er UKMs arrangører som er kontaktperson for elevene denne dagen.

BEVERTNING:

Alle som deltar vil få ett måltid, en brus og en frukt av arrangørene. Men det er en lang dag, så ta med niste eller penger i tillegg – husk kontanter! Caféen vil være åpen hele dagen. De som matallergier eller er vegetarianer må gi beskjed om dette snarest til magnhild@dansesonen.no.

DIVERSE PRAKTISK:

Kulturskolens lokaler vil fungere som garderobe og oppholdsrom hele dagen. Det blir en sosial og hyggelig dag, men også noe venting. Ta derfor gjerne med noe å fordrive den tiden med.

FOTOGRAFERING:

Nettredaksjonen vil ta bilder og filme deltakerne gjennom hele helgen som publiseres på ukm.no underveis. Gi beskjed til UKM om bilder og video av deg ikke skal publiseres på nett.

VEIEN VIDERE:

UKM er en kulturfestival og ikke en konkurranse. Likevel vil fagpanelet sende noen innslag videre til Fylkesfestivalen i Kongsberg i april. Husk at det ikke nødvendigvis er de flinkeste som går videre, men bredde i sjanger og uttrykk, samt formidling og publikumskontakt står i sentrum. De som kommer videre har ikke vunnet, men har blitt trukket ut til å representere kommunen for å vise hva som rører seg i Røyken kommune.

Les mer om arrangementet på https://ukm.no/asker-ukmdansteaterkunstogfilm/2019/11/06/ny-modell-for-ukm-asker-i-2020/

Vi ønsker Matilda og alle våre dansere på UKM lykke til!