Stine Smeby
Dans med Stine online!
Stine Smeby har bachelor grunnskolelærer for 1.-7. trinn ved OsloMet og studerer for tiden master i spesialpedagogikk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Før dette tok hun barn- og ungdomsarbeiderfag ved Sandvika vgs.
Bacheloroppgaven hennes handlet om dans, og da hvordan danseaktiviteter kan påvirke ens identitetsutvikling. Hvordan mennesket lærer, utvikler seg, og hvordan dans og musikk kan påvirke ens utvikling.
Stine har vært en del av Dansesonen fra oppstarten i 2006. Først som engasjert danseelev, siden som assistent gjennom flere år. I 2013 startet hun opp som danseinstruktør, i dag underviser hun 12 danseklasser i uken. Hun er i tillegg kostymeansvarlig for forestillinger. Stine bidrar ved sommerskolen som instruktør og var i flere år sommerskolekoordinator. Hun har videre deltatt på Dansesonens studieturer til London i vinterferien.
I tillegg er Stine glad i musikk og spiller saksofon i korps. Stine liker å dra på turer med sin forlovede, både til fots og på ski. De reiser mye og blir inspirert til å lage spennende matretter. Hun elsker å jobbe med mennesker, og å få bidra til andres utvikling og læring. Hun gleder seg til hver danseklasse. Gleder seg til de gode felles opplevelsene av mestring og glede rundt musikk og bevegelse. Til alle de fantastiske elevene hun møter, som alle stråler gjennom sin egen dansestil og sitt eget uttrykk. Hun gleder seg til vi igjen kan samles i dansestudioene og gjennom musikk og bevegelse løftes av hverandres energi og glede!
Print Friendly, PDF & Email