Kurstilbud

Dansesonen er en ballettskole med danseklasser og kurstilbud for alle aldersgrupper, dvs. fra de minste som går i barnehage, til skolebarn/ungdom og for voksne.
For de minste har vi minidans, barnedans og hip hop kids gutter. For barn og ungdom i skolealder tilbyr vi klassisk ballett, tåspiss, jazzdans, cheerdance, showdans, Diva Class, girlstyle high heals, moderne, fit&flexi, hip hop av mange slag, samt kompaniklasser.
Voksne kan trene yoga, pilates, dansemix/styrke og jazzdans!
Våre kurs ledes av pedagoger med bred erfaring og fagkompetanse innen dans og pedagogikk. Våre dansepedagoger har høyskoleutdanning og bachelorgrad i dans. Denne fagutdanningn sikrer at pedagogene gir riktig danseteknisk trening, og i et trygt treningsmiljø, med progresjon og utvikling for den enkelte elev.
Dansesonens kurs går over ett skoleår, dvs. et høstsemester og et vårsemester. Høstsemesteret går over hhv. 14 uker for barn/ungdom og 15 uker for voksne. Vårsemesteret går over hhv. 17 uker for barn/ungdom og 19 uker for voksne. Vi avslutter hvert semester med åpen klasse på alle våre kurs for småbarn, barn og ungdom. Familie og venner inviteres inn i studio for å se det vi har jobbet med dette semesteret.
Høydepunktet for våren er Dansesonens store elevforestilling i Asker kulturhus siste helgen i mai. Her opptrer alle våre elever i skolealder fra alle fem avdelinger.
Dans gir deg mulighet til å uttrykke deg kunstnerisk. Dans stimulerer kreative og estetiske evner.
Dans- og ballettskolene legger grunnlaget for høyere utdanning som skapende og utøvende dansekunstner.
Velkommen til kurs med masse danseglede!
foto: Susan Fraser
Print Friendly, PDF & Email