Dansekurs

Dansesonen tilbyr danseklasser til alle aldersgrupper, fra de minste som går i barnehagen til skolebarn/ungdom og voksne.
For de minste tilbyr vi minidans, barnedans og hip hop kids.
For barn og ungdom i skolealder tilbyr vi bl.a. klassisk ballett, klassisk tåspiss, jazzdans, showdans, diva fusion, moderne, ragga fusion, musikal dans, lyrisk jazz, fit&flexi, hip hop, house fusion, girl style commercial og TikTok dans. Se vår kursplan for semesterets timeplan. Denne kan du sortere på alder til din deltager.
For voksne har vi et bredt treningstilbud innen yoga, pilates og dansemix/styrke.
Vi har og et bredt tilbud innen vårt talentprogram som omfatter Juniorkompani nivå 1  og 2, Ungdomskompaniet Vollen og Spikkestad nivå 3, DS kompaniet/Røykenkompaniet nivå 4 og 5, Juniorcrew nivå 2, Hip Hop Crew nivå 2, DS Crew nivå 3, Hip hop Girl Style nivå 4 og Hard2Hate Crew nivå 5. Les mer om de her: Kompanier, Crew.
Våre kurs ledes av pedagoger og instruktører med bred erfaring og fagkompetanse.
Våre dansepedagoger har høyskoleutdanning og bachelorgrad i dans. Denne fagutdanningen sikrer at pedagogene gir riktig danseteknisk trening, i et trygt treningsmiljø, med progresjon og utvikling for den enkelte elev.
Våre dansekurs går over ett skoleår, men er inndelt i et høstsemester og et vårsemester som faktureres henholdsvis i september og februar. Høstsemesteret går over 13 uker for minidans- barnedans, 14 uker for barn/ungdom og 15 uker for voksne. Vårsemesteret går over 13 uker for minidans- barnedans,  17 uker for barn/ungdom og 19 uker for voksne. Vi avslutter hvert semester med åpen klasse på alle våre kurs for småbarn, barn og ungdom. Familie og venner inviteres inn i studio for å se det vi har jobbet med igjennom semesteret.
Høydepunktet for våren er Dansesonens store elevforestilling i Asker kulturhus siste helgen i mai. Her opptrer alle våre elever i skolealder fra alle fem avdelinger.
I tillegg kommer talentprogrammets egne forestilling i Desember «Dance Moves» og vår helaftens klassiske forestilling med alle våre klassisk elever i januar.
Dans gir deg mulighet til å uttrykke deg kunstnerisk. Dans stimulerer kreative og estetiske evner.
Dans- og ballettskolene legger grunnlaget for høyere utdanning som skapende og utøvende dansekunstner.
Velkommen til kurs med masse danseglede!
Musikalskolen er en del av Dansesonen, og tilbyr sang og teaterundervisning som en bredde til danseklassene våre.
foto: Susan Fraser
Print Friendly, PDF & Email