Minidans og barnedans

Minidans 2-4 år
Morsomme danseklasser for de aller yngste på alle våre avdelinger. Barna danser til variert musikk og gjennom danselek stimuleres barnas kreativitet og fantasi samtidig som de jobber med rytmikk, motorikk og balanse.
Nærhet til sin voksne dansepartner gjør denne timen til en verdifull felles opplevelse for liten og stor. Passer for gutter og jenter 2-4 år.
Barnedans 4-5 år
Klassene stimulerer dansegleden hos barnet. Gjennom dans, lek og øvelser utvikler barnet kroppsbevissthet, musikalitet, rytmefølelse og ulike bevegelseskvaliteter. De lærer både grunnleggende posisjoner i klassisk ballett og ulike kombinasjoner fra jazzdans. Vi legger vekt på at barna skal ha det gøy og føle seg trygge i gruppen. Kursene er åpne for både gutter og jenter 4-5 år. NB! Barnet må ha fylt fire år ved semesterstart for å begynne på dette partiet. Er barnet yngre anbefaler vi minidans.
Bestill bilder her: http://altern.no/ingy/?p=729
Hip hop kids gutter 5-6 år
Danseklasser spesielt for guttene. Elevene lærer kule hip hop trinn og dansekombinasjoner til det siste innen hip hop og rapmusikk. Vi jobber med øvelser som gir styrke, balanse, koordinasjon og  enkel akrobatikk rettet mot breakdance. Passer for gutter 5-6 år (1. kl).
9145267822_e03f176788_o
Print Friendly, PDF & Email