Instruktører
Musikalskolens teater og sang instruktører har høy kompetanse og lang erfaring.
Teaterinstruktør Amalie Jensen Tolo
Amalie er utdannet skuespiller ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Hun har studert praktisk-pedagogikk i Drama- og teaterkommunikasjon ved OsloMet.
Musikaldrømmen startet på kulturskolen i Norheimsund. Amalie har hatt en rekke roller siden da. Allerede som 16-åring medvirket hun i oppsetningen av «Reisen til julestjernen» i Haugesund teater. Hun har blant annet holdt over 60 eldresenterkonserter på Vestlandet og spilt flere roller i  «Jul i Blåfjell» i Holmenkollen.
I tillegg har Amalie kommet til landsfinalen i UKM med musikalnummeret «All that jazz».
Amalie har tidligere holdt barneteater på Litteraturhuset og Cappelen Damm. I år underviser hun ved Lier Kulturskole og gleder seg til å skape teater med barn og ungdom i Vollen.
Sangpedagog Susanne Akerø-Kleven
Susanne er utdannet ved Complete Vocal Institute i København, både som sanger og sangpedagog, og ved høgskolen i Oslo med musikk som hovedfag.

 

Hun har jobbet som sanger siden 2003, holder konserter og tar sangoppdrag. Ved siden av jobber hun som sangpedagog for barn i Åssiden kirke og i Drammen Kulturskole.
I 2018 var hun sanginstruktør for Drammen Barne- og Ungdomsteaters oppsetning «Olsenbanden Jr. på sirkus».

.

Opera- og musikalartist Silvia Moi
Silvia er utdannet ved Norges musikkhøgskole, Operahøgskolan i Stockholm og Royal College of Music i London.
Silvia er en anerkjent operasanger i inn- og utland. Hun har blant annet vært solist med det norske symfoniorkester, spilt Solveig i Peer Gynt, og Papagena filmproduksjon av Mozarts Tryllefløyten. Hun har stått på scenen i Den Norske Opera og Ballett, Den kongelige Svenske Opera, Operah North UK og Basel teater i Sveits for å nevne noen.
Julen 2019 sto hun på scenen som solist for Sølvguttene.
Les mer om Silvia her.
Teaterinstruktør Kristin Børsum Hernandez
Kristin er utdannet allmennlærer med drama ved Høgskolen i Buskerud, etterutdanning innen pedagogisk veiledning samt to år på Journalisthøgskolen i Oslo. Kristin har lang erfaring med regi for grupper innen barne- og ungdomsteater. Hun har hatt kunstnerisk ansvar for oppsetninger som Folk og røvere i Kardemomme by, Trollmannen fra Oz, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, Skatten på Sjørøverøya, Jungelboken, Grease og Fame.
Denne høsten har hun kunstnerisk ansvar og regi på Musikalskolens oppsetning av Annie Jr.
Sang- og musikal coacher Cathrine Gudesen Torp og  Steffen Isaksen 
Cathrine Gudesen Torp har en bachelor innen jazz/pop/rock/ improvisasjon vokal og musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole. Hun har også musikk grunnfag fra Bibelskolen i Oslo. Cathrine har vært aktiv som solist og korist i musikkmiljøet på Østlandet siden 1996. Av solistoppdrag kan nevnes firma-eventer i inn og utland, konsertvirksomhet og samarbeid med flere av landets ledende artister og band. Hun har deltatt i Beat for beat og vært vokalist i Skal vi Danse, vært vokalcoach på «The Voice» og «Norske Talenter», samt undervist i sang ved en rekke høyskoler og musikkskoler.
Steffen Isaksen er en av Norges fremste orkesterledere og pianister. Han har spilt og turnert med en rekke nasjonale og internasjonale artister, blant annet Al Jarreau, Sissel Kyrkjebø, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Patti LaBelle m.fl. Han har deltatt i tv-programmer som Nobelkonserten, Idrettsgallaen, Kvelden før kvelden, Idol, The Voice, Norske Talenter, Beat for Beat m.fl. Av musikaler han har medvirket i, er det verdt å nevne; Mamma Mia, West Side Story, Evita, Grease, Fame, Svindlere med Stil, Buddy Holly, i tillegg til sommershow og turnéer. Steffen samarbeidet første gang med Tiril Andøl i 1999, under oppsetningen av Grease på Chat Noir.

Tidligere pedagoger

Sang- og musikalartist Trine Bariås-Kvitstein
Trine er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo og har en masterutdanning i Musikal Theatre fra Guildford School of Acting.
Hun er en attraktiv musikalartist og har de siste årene jobbet som sanger og danser.
Hun har deltatt i en rekke musikaler blant annet Kaptein Sabeltann og Jakten på den magiske diamant i Kjuttaviga, Jan i Grease på Chateau Neuf, danser og sanger i Phantom of the Opera og i høst spiller hun søster Sophia i The Sound of Music på Folketeateret. Hun har nylig også fått en rolle i Chess fra neste vinter.
Print Friendly, PDF & Email