Instruktører
Musikalskolens teater og sang instruktører har høy kompetanse og lang erfaring.
Teaterinstruktør Kristin Børsum Hernandez
Kristin er utdannet allmennlærer med drama ved Høgskolen i Buskerud, etterutdanning innen pedagogisk veiledning samt to år på Journalisthøgskolen i Oslo. Kristin har lang erfaring med regi for grupper innen barne- og ungdomsteater. Hun har hatt kunstnerisk ansvar for oppsetninger som Folk og røvere i Kardemomme by, Trollmannen fra Oz, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, Skatten på Sjørøverøya, Jungelboken, Grease og Fame.
Denne våren har hun kunstnerisk ansvar og regi på Musikalskolens oppsetning av Annie Jr.
Sangpedagog Susanne Akerø-Kleven
Susanne er utdannet ved Complete Vocal Institute i København, både som sanger og sangpedagog, og ved høgskolen i Oslo med musikk som hovedfag.

 

Hun har jobbet som sanger siden 2003, holder konserter og tar sangoppdrag. Ved siden av jobber hun som sangpedagog for barn i Åssiden kirke og i Drammen Kulturskole.
I 2018 var hun sanginstruktør for Drammen Barne- og Ungdomsteaters oppsetning «Olsenbanden Jr. på sirkus».

.

Opera- og musikalartist Silvia Moi
Silvia er utdannet ved Norges musikkhøgskole, Operahøgskolan i Stockholm og Royal College of Music i London.
Silvia er en anerkjent operasanger i inn- og utland. Hun har blant annet vært solist med det norske symfoniorkester, spilt Solveig i Peer Gynt, og Papagena filmproduksjon av Mozarts Tryllefløyten. Hun har stått på scenen i Den Norske Opera og Ballett, Den kongelige Svenske Opera, Operah North UK og Basel teater i Sveits for å nevne noen.
Julen 2019 sto hun på scenen som solist for Sølvguttene.
Les mer om Silvia her.
Sang- og musikalartist Trine Bariås-Kvitstein
Trine er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo og har en masterutdanning i Musikal Theatre fra Guildford School of Acting.
Hun er en attraktiv musikalartist og har de siste årene jobbet som sanger og danser.
Hun har deltatt i en rekke musikaler blant annet Kaptein Sabeltann og Jakten på den magiske diamant i Kjuttaviga, Jan i Grease på Chateau Neuf, danser og sanger i Phantom of the Opera og i høst spiller hun søster Sophia i The Sound of Music på Folketeateret. Hun har nylig også fått en rolle i Chess fra neste vinter.
Print Friendly, PDF & Email