Jade Sofie Wulff
Jade Sofie Wulff er utdannet dansepedagog fra Norges Dansehøyskole med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har i tillegg flere års erfaring med dansesjangeren hip hop, hvor hun har danset og opptrådt med den profilerte dansegruppen Soulstars på Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum, Eurovision Village 2010, oppvarming for rapperen Talib Kweli og Slaughterhouse, m.fl. Hun var også en del av dansegruppen Urban Tribe, hvor hun opptrådte på God Morgen Norge på TV2 og koreograferte for «Rød Nese Dagen» vist på nasjonal tv.
Jade har flere års undervisningserfaring innen hip hop og samtidsdans, i tillegg til at hun ofte mikser ulike sjangre i sine klasser. Hun henter inspirasjon fra urbane dansestiler, karibisk- og afrikansk dans, jazz og moderne dans.
I 2012 startet Jade gruppen Ruby Crew, som er Indre Østfolds eneste dansegruppe innen sjangeren hip hop. Gruppen har opptrådt på utallige arrangementer i Østfold og «Verdens Kuleste Dag» på Akershus Festning, samt blitt plukket ut til å delta på Sirkus Østfold i regi av Tommy Steine.
Jade_3
Print Friendly, PDF & Email