Matilda Bosson
Dans med Matilda!
Juniorkompaniet Røyken nivå 2 finner du her.
Røyken Ungdomskompani nivå 3 finner du her.
Moderne nivå 4 for ungdom finner du her.
For livestream: https://www.facebook.com/dansesonen
Matilda er utdannet danser og pedagog med bachelorgrad i dans fra Norges Dansehøyskole i Oslo, samt fordypning i moderne- og samtidsdans. I 2013 var hun på utveksling i Linz, Østerrike, der hun studerte bl.a. klassisk ballett og moderne dans på ”Institute for Dance Art” ved Anton Bruckner Privatuniversitet.
Hun vokste opp i Motala i Sverige der hun gikk på videregående med fordypning i ”Barn- och fritidsinriktning”. Etter dette gikk hun på to folkehøyskoler, begge med danselinje.
Matilda startet som pedagog i vårt dansestudio i Slemmestad høsten 2013. Etter et kortere opphold i Sverige, har hun undervist i minidans og barnedans, samt ledet våre kompaniklasser i Røyken. Denne høsten skal hun i tillegg inn i en ny jobb som kulturaktivør.
Matilda trives godt i Dansesonen. Hun får utfordret seg selv som dansepedagog, og er glad for det gode forholdet til sine elever og kolleger. Hun liker å pushe elevene sine for å få ut det beste av hver enkelt. Hun har ellers interesse for dans-, kunst- og kulturforestillinger. I det siste har hun tatt opp strikking, planter og en tur i godt vær!
Print Friendly, PDF & Email