Tone Karoline Stolsmo
Tone har undervist ved Dansesonen siden 2009. Hun underviser i klassisk ballett, tåspiss, showdans og funkjazz. I hennes klasser utfordres elevene til å bli dyktige tekniske dansere, mens dansegleden får blomstre. Mange elever følger entusiastisk hennes undervisning år etter år.
Tone startet Cecchetti Norge med Maria Bratteli Randen i 2012. Elever fra Dansesonen har muliget til å få undervisning og ta eksamen innenfor Cecchetti metoden i klassisk ballett. Dette er et godt undervisningssytem for danserne som gjennom ulike øvelser utvikler seg til å bli sterke og gode dansere med en grunnleggende god teknikk og forståelse for et klassisk danseuttrykk. Klassisk eksamen er et spennende mål å jobbe mot for ballerinaer i alle aldre, og elevene har en meget god utvikling. Ballettklasser danner også et utmerket grunnlag for alle andre typer dans.
Tone har erfaring som danser fra Operaen i Kristiansund og sin utdannelse fra Bårdar Akademiet. Etter endt skolegang har Tone deltatt i en rekke eventer i Oslo, bl.a som danser ved Ibsen Jubileet, Humanistiske konfirmasjoner i Oslo Rådhus og Sami Catwalk med Mikkel Gaup. Hun har vunnet Norgesmesterskap i Showdans som koreograf, koreografert «inhouse» ved Den Norske Opera og Ballett, koreografert for og danset med Hauke2Dancecrew, gjort regi/koreografi for Holmlia Barnekor, samt danset med en freelance gruppe som har gjort oppdrag for flere store firmaer i Oslo og omegn.
Tone_scenen
admin-ajax.php
Print Friendly, PDF & Email