Treningskurs for voksne

Dansesonen tilbyr et godt treningstilbud for voksne fra mandag til torsdag.
Pilates nivå 2 og 3, dynamisk yoga, dansemix og styrkemix.
Hos oss har du fast plass og møter de samme damene hver uke.
For de som ønsker å delta ved flere klasser pr. uke har vi Dansekort for voksne.
En rabattordning som gir fast pris pr. semester uavhengig av hvor mange kurs du deltar ved.
Og har du barn som danser ved Dansesonen har vi familierabatt.
Pris for våre kurs finner du her
Velkommen!
PILATES
Pilates passer for alle voksne uansett alder og fysisk form.
Dette er styrketrening og bevegelighetstrening med fokus på de musklene som gir god støtte, kroppens kjernemuskulatur. Denne kombinasjonen gjør at man får trent musklene maksimalt og får en kropp som fungerer i hverdagen. Fokus på pust og tilstedeværelse gir maksimalt utbytte av øvelsene og en god avkobling i hverdagen.
DYNAMISK YOGA
Dynamisk yoga styrker rygg, mage, ben og armer. Sammen med avspennings- og pusteøvelser gir det en smidig og sterk kropp. Vi bruker sekvenser av yogastillinger som lenkes i hverandre i takt med inn- og utånding. Dette øker blodsirkulasjonen, styrker og forlenger musklene og man kommer ut av timen med en bedre holdning og en ny letthet i kropp og sinn. Dynamisk yoga er spesielt egnet for nybegynnere.
DANSEMIX/STYRKE
God og allsidig trening til fengende musikk. Klassen er basert på enkle dansebevegelser og deler av klassen er Zumba inspirert. Vi styrker og strekker hele kroppen og legger særlig vekt på styrking av mage, rygg, rumpe og lår.
STYRKEMIX
En times investering for økt styrke og overskudd. En sterk kropp tåler mer! Vi trener sentrale muskelgrupper til fengende musikk. Enkle trinnkombinasjoner inngår for oppvarming og variasjon. God veiledning og kvalitet i øvelsen/utføringen vil vektlegges.

Timeplan vår 2022

Print Friendly, PDF & Email